Tule D-Fence GlobeSec -kumppaniksi

Partneriksi

Kiitämme osoittamastasi mielenkiinnosta palveluihimme. D-Fence Oy:llä on asiakkaita 8 maassa ja käytännössä kaikilla liiketoiminta-aloilla. Jakelukumppaneita on vajaat sata.

Etsimme kumppaneiksemme yrityksiä, joilla on edellytykset palveluidemme ja kehittämiemme palvelukonseptien jakeluun, käyttöönottoon, koulutukseen ja lisäkauppoihin kaikenkokoisille yrityksille. Liittymällä kansainväliseen GlobeSec partneriohjelmaamme, kumppanoidut korkean tason osaajayrityksen kanssa jolla on vahva kasvuhakuisuus.

Tarjoamme valmiin palvelualustan, valmiiksi suunnitellun konseptin kaikkine materiaaleineen, koulutusta ja asiantuntemusta kassavirtapohjaisessa kumppanuusmallissamme. Palvelumme ovat universaaleja ja toimintasektorista riippumattomia, mutta luonteensa vuoksi optimaalisimmillaan EU –alueella.

Yhteistyöhön lähtevät yritykset hyötyvät saavutuksistamme, lähes 20 vuoden kokemuksestamme ja merkittävistä asiakasreferensseistämme. Pyydämme ystävällisesti täyttämään oheisen lyhyen hakemuksen, jos olet kiinnostunut ryhtymään partneriksi tai haluat lisätietoa yhteistyöstä D-Fence Oy:n kanssa. Otamme pian yhteyttä.